(+4) 0733 835 227
Email
Whatsapp
Cost total 0
Garantie 0

Închirieri auto fără garanție

Experimentează Închirierea de Mașini Fără Depozit la Telcar Rent-a-Car

Te confrunți cu situația în care dorești să închiriezi o mașină, dar nu ai posibilitatea de a depune o garanție sau depozit suplimentar, pe lângă costul standard de închiriere? Telcar Rent-a-Car îți oferă soluția potrivită: închirierea unei mașini fără depozit, în paralel cu achiziționarea unei Super Asigurări (SCDW) – Super Colission Damage Waiver.

Majoritatea autoturismelor din flota noastră pot fi închiriate fără a fi necesară depunerea unei garanții returnabile (depozit), condiționată de o perioadă minimă de închiriere (de minimum 3 zile) și doar în anumite perioade. Această flexibilitate devine posibilă prin achitarea unei asigurări suplimentare de răspundere zero, simultan cu plata în avans a unui plin de combustibil.

Te vei bucura de libertatea de a nu depune un depozit suplimentar, iar închirierea devine mai accesibilă și mai comodă. Pentru a profita de această ofertă și a închiria o mașină fără depozit, completează formularul de rezervare disponibil aici.Telcar Rent-a-Car îți face călătoriile mai ușoare și mai accesibile.