(+4) 0733 835 227
Email
Whatsapp
Cost total 0
Garantie 0

Inchirieri auto Bucuresti

Telcar rent-a-car pune la dispoziția ta birouri de închirieri auto în București, oferind posibilitatea de a prelua sau returna autoturismele în mod gratuit, indiferent de durata închirierii. Iată adresele noastre convenabile din București:

 1. Bd. Ion Mihalache nr. 271, sector 1, București – Sediul Central Telcar
 2. Str. Barbu Văcărescu nr. 164 A, sector 2, București
 3. Str. Învingătorilor nr. 29, zona Piața Muncii, sector 3, București
 4. Bd. Unirii nr. 80, zona Piața Alba Iulia, sector 3, București
 5. Str. Vasilescu M. Gheorghe nr. 7 (zona Berceni), sector 4, București

Beneficiezi de servicii de închirieri auto variate în București:

 • Închirieri auto fără șofer cu preluare și/sau returnare în București;
 • Închirieri auto cu șofer la dispoziție, pentru maximum 8 ore pe zi, în limitele municipiului București;
 • Transfer aeroport între orice hotel sau altă adresă din București și aeroporturile “Henri Coandă” din Otopeni sau “Aurel Vlaicu” din Băneasa, cu tarife prestabilite;
 • Transfer între București și principalele orașe din România, cu tarife stabilite în avans.Flota noastră variată din București reflectă angajamentul nostru de a satisface toate preferințele și necesitățile tale în materie de închirieri auto. Cu atenție la detalii și o gamă extinsă de opțiuni, Telcar rent-a-car acoperă toate segmentele de piață, oferind o experiență de închiriere personalizată și completă.

  Indiferent de tipul de mașină pe care îl cauți, suntem aici pentru a răspunde cerințelor tale. Gama noastră cuprinde:

  • Mini și Mică: Pentru cei care preferă o abordare economică, mașinile mici sunt ideale pentru deplasări eficiente în oraș.
  • Compactă și Medie: Pentru călătorii mai lungi sau grupuri mai mari, mașinile compacte și medii oferă un echilibru perfect între confort și eficiență.
  • Mașini Mari: Dacă ai nevoie de mai mult spațiu pentru bagaje sau pentru a călători într-un grup mai numeros, gama noastră de mașini mari îți oferă spațiu generos și confort.
  • Mașini de Lux: Pentru cei care caută o experiență premium, oferim o selecție de mașini de lux, cu facilități și performanțe superioare.
  • Mașini cu 4, 5, 7 și 9 Locuri: Cu o gamă extinsă de mașini cu diferite capacități, ne asigurăm că avem soluții adaptate oricărei nevoi de mobilitate, fie că călătorești în grup sau individual.

  Indiferent dacă ești în căutarea unei mașini pentru o călătorie de afaceri, o escapadă în oraș sau o vacanță în familie, Telcar rent-a-car îți oferă flexibilitatea de a alege mașina perfectă pentru fiecare ocazie în București. Experimentează confortul și siguranța cu fiecare kilometru parcurs alături de noi.