(+4) 0733 835 227
Email
Whatsapp
Cost total 0
Garantie 0

Bran – Castelul Dracula

Bran, Poarta către Poveste și Mister

Castelul Bran: O Comoară a Istoriei Medievale

Situat în Munții Carpați, la doar câțiva kilometri de Brașov, Castelul Bran stă măreț și impunător, veghind asupra văilor înconjurătoare. Construit inițial în secolul al XIV-lea, castelul a servit inițial drept punct strategic de apărare împotriva invaziilor. Cu timpul, el a devenit loc de rezidență regală și, mai târziu, a captat atenția lumii ca simbol al legendelor lui Dracula.

Călătorie în Confort și Stil cu Telcar

Pentru a te bucura pe deplin de atmosfera medievală a Castelului Bran și pentru a explora peisajele pitorești în jurul său, serviciile noastre de închiriere auto sunt opțiunea perfectă. Telcar îți oferă acces la o flotă variată de mașini, de la cele compacte și economice la cele de lux, asigurându-ne că poți alege mașina care se potrivește perfect nevoilor tale.

Pentru a ajunge la această bijuterie istorică, Telcar îți pune la dispoziție cele mai bune modele de mașini, asigurându-ți călătoria cu confort și siguranță. De la București, urmezi traseul pe DN1, trecând prin Ploiești și admirând Valea Prahovei. La Azuga, faci la stânga pe DN73A, continuând apoi pe DN73/E574 prin Râșnov. Cu aproximativ 10 km până la destinație, te vei bucura de fiecare moment al călătoriei.

Castelul Bran este doar începutul. Cu Telcar, ai cheia pentru a explora în voie frumusețile Transilvaniei. Bucură-te de călătorie fără restricții și descoperă povești în fiecare colț al acestei regiuni fascinante. Optează pentru serviciile noastre de închiriere auto și fă din călătoria ta către Castelul Bran o aventură de neuitat.