(+4) 0733 835 227
Email
Whatsapp
Cost total 0
Garantie 0

Rent-a-car extern

Descoperă Noi Frontiere cu Serviciile de Închirieri Auto Internaționale Telcar

Indiferent dacă planifici o escapadă în Europa de Est sau visezi să explorezi țări din vestul continentului, Telcar rent-a-car îți oferă posibilitatea de a face acest lucru în confortul mașinii tale închiriate, cu servicii de închirieri auto internaționale.

Destinații Populare:

Cu Telcar, ai acces la o gamă diversificată de destinații, de la Bulgaria, Ungaria,Republica Moldova, Grecia, Turcia, până la Austria, Germania, Italia, Spania, Franța și Anglia. Indiferent de destinația aleasă, te poți bucura de călătorii pline de aventură și descoperiri autentice.

Taxe de Ieșire Din Țară:

Planificarea călătoriilor tale internaționale cu Telcar este simplă și transparentă. Taxele de ieșire din țară sunt adaptate în funcție de destinație. Acestea variaza de la 100 EUR pentru fiecare tara UE tranzitata, până la 150 EUR pentru fiecare tara non-UE pe care o traversati. Diferită de celelalte destinații, pentru o călătorie în Turcia se aplică o taxă de ieșire din țară de 200 EUR. Aceaste taxe acoperă detaliile administrative și logistice pentru a face călătoria ta cât mai plăcută posibil. Astfel, poți să te concentrezi pe explorarea noilor teritorii, lăsând detaliile în grija noastră.

Condiții și Detalii:

Pentru a te asigura că drumul ta decurge fără probleme, verifică cu atenție condițiile specifice și detaliile privind serviciul de închiriere auto internațională oferit de Telcar. Suntem aici pentru a răspunde întrebărilor tale și a face ca fiecare etapă a călătoriei tale să fie cât mai lină posibil.

Libertatea de a Explora:

La Telcar, credem că fiecare călătorie ar trebui să fie o aventură autentică. Cu serviciile noastre de închirieri auto internaționale, îți deschidem ușa către noi destinații și experiențe unice. Alege Telcar pentru călătorii fără limite și explorează lumea în stilul tău propriu!

Location Voiture Bucarest Otopeni Aeroport
Mietwagen-Autovermietung-Fahrzeug Mieten- Bukarest Otopeni Flughafen
Autonoleggio – Bucarest Otopeni Aeroporto
Alquiler Coches – Bucarest Otopeni Aeropuerto
Rent-a-car Bucharest Otopeni airport
Inchirieri auto Bucuresti aeroport Otopeni