(+4) 0733 835 227
Email
Whatsapp
Cost total 0
Garantie 0

Rezervare

Exista mai multe posibilitati prin care poti inchiria o masina de la noi.

Cea mai rapida, simpla si eficienta modalitate este prin intermediul formularului de rezervare on-line de pe site.
Formularul de rezervare iti permite sa inchiriezi rapid masina dorita in trei pasi simpli ce vizeaza perioada de inchiriere, masina aleasa si datele personale.
1. In primul pas, poti alege locul de preluare, respectiv returnare al autoturismului inchiriat, data si ora de preluare, respectiv returnare.
Tot in acest prim pas ai posibilitatea sa bifezi o eventuala deplasare in afara granitelor tarii cu masina inchiriata.
2. In pasul doi sunt afisate toate masinile noastre, caracteristicile tehnice si de confort, avand costul calculat pentru intreaga perioada de inchiriere.
Aici poti compara diferite modele si poti alege masina care corespunde cel mai bine nevoilor tale si pe care doresti sa o inchiriezi.
3. In cel de-al treilea pas si ultimul, introduci datele tale personale (nume, prenume email, telefon) si, eventual, datele de facturare pentru clienti – persoane juridice.

La finalizarea formularului de rezervare on-line vei primi urmatorul mesaj: “Rezervarea dumneavoastra a fost trimisa pe adresa de email furnizata. In cel mai scurt timp posibil veti fi contactat pentru a va confirma disponibilitatea comenzii dumneavoastra. Va multumim!”
Rezervarea va ajunge pe adresa ta de email in cateva secunde de la primirea acestui mesaj. O poti studia mai in detaliu si o poti compara cu alte oferte primite de la diversi furnizori de servicii de inchirieri auto din piata.

Pentru a inchiria rapid o masina, completeaza formularul de rezervare on-line aici.