(+4) 0733 835 227
Email
Whatsapp
Cost total 0
Garantie 0

Rezervare

Există mai multe modalități prin care poți închiria o mașină de la noi, însă cea mai rapidă, simplă și eficientă opțiune este prin intermediul formularului nostru de rezervare online. Acest formular îți oferă posibilitatea de a închiria rapid mașina dorită în doar trei pași simpli, care vizează perioada de închiriere, alegerea mașinii și furnizarea datelor tale personale.

  1. În primul pas, poți selecta locul de preluare și returnare al mașinii închiriate, precum și data și ora pentru preluare și returnare. În acest pas, ai opțiunea de a indica dacă vei călători în afara țării cu mașina închiriată.
  2. În pasul doi, sunt afișate toate mașinile noastre, împreună cu caracteristicile tehnice și de confort, având costul total calculat pentru întreaga perioadă de închiriere. Aici, poți compara diferite modele și selecta mașina care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.
  3. În cel de-al treilea și ultim pas, introduci datele tale personale, cum ar fi numele, prenumele, adresă de email și numărul de telefon, și, opțional, datele de facturare pentru clienții persoane juridice.

La finalizarea formularului de rezervare online, vei primi un mesaj de confirmare: “Rezervarea dumneavoastră a fost trimisă pe adresa de email furnizată. Veti fi contactat în cel mai scurt timp pentru a vă confirma disponibilitatea comenzii dumneavoastră. Vă mulțumim!”

Rezervarea completă va ajunge pe adresa ta de email în câteva secunde. Poți examina mai detaliat și compara oferta noastră cu altele primite de la diverși furnizori de servicii de închirieri auto de pe piață. Pentru a închiria rapid o mașină, completează formularul de rezervare online aici.