(+4) 0733 835 227
Email
Whatsapp
Cost total 0
Garantie 0

Transfagarasan

Descoperă Magia Transfăgărășanului cu Telcar Rent-a-Car

Transfăgărășanul, una dintre bijuteriile naturale ale României, te invită să explorezi peisaje spectaculoase într-o călătorie de neuitat cu Telcar Rent-a-Car. Această șosea alpină, ce leagă Muntenia de Transilvania prin Munții Făgăraș, cei mai înalți din țară, îți oferă o priveliște uimitoare asupra naturii sălbatice, cu vârfuri impunătoare și culmi înalte.

La o altitudine de aproximativ 2050 de metri, Transfăgărășanul devine o adevărată călătorie în timpul verii, când carosabilul este descoperit și oferă o panoramă memorabilă. Traseul de aproximativ 90 km dezvăluie atracții precum Cascada Capra, Cascada Bâlea, Lacul Bâlea, Barajul Vidraru și telecabina Bâlea, invitându-te să faci opriri pentru a te bucura de peisaj și a descoperi locuri unice din România.

Cu Telcar Rent-a-Car, vei experimenta această aventură în confort și siguranță, având posibilitatea de a alege cele mai noi modele de mașini. Calitatea drumului îți va oferi o experiență plină de bucurie și adrenalină, iar grija pentru detalii și siguranța ta vor face din călătoria ta pe Transfăgărășan o amintire de neuitat. Descoperă România cu Telcar!