(+4) 0733 835 227
Email
Whatsapp
Cost total 0
Garantie 0

Transfagarasan

Transfagarasanul este unul dintre cele mai spectaculoase sosele alpine din Romania. Acest drum face legatura intre Muntenia si Transilvania, strabatand Muntii Fagaras, care sunt mai inalti din tara. Acest traseu este de o frumusete incredibila ce impresioneaza prin peisajul salbatic brazdat de piscuri si culmi inalte. Traseul este situat la o altitudine de aproximativ 2050 de metri si poate fi travesat doar vara, deoarece in timpul sezonului rece partea carosabila este acoperita de gheata si zapada. Transfagaranul are o distanta de aproximativ 90 de km, iar pe parcursul acestuia exista numeroase atractii turistice cum ar fi cascadele Capra si Balea,  lacul Balea, barajul Vidraru si telecabina Balea. De alungul drumului poti face diferite opriri nu numai pentru a te relaxa ci si pentru a vedea aceste locuri unice din Romania, care confera un spectacol vizual de neuitat .

Calitatea soselei este foarte buna, drumul fiind unul care te trece prin stari de bucurie, dar care iti ofera si doze puternice de adernalina. Totodata, trebuie sa ai mare grija, deoarece sunt zone unde drumul este apoape de prapastii si prezinta numeroase serpentine foarte stranse, de aceea experienta la volan  poate fi cruciala pe astfel de sosele.

 

Poti inchiria cele mai noi modele de masini de pe site-ul Telcar, pentru a avea parte de un drum sigur si confortabil. Explora Romania alaturi de Telcar!