(+4) 0733 835 227
Email
Whatsapp
Cost total 0
Garantie 0

Extra

 

Scaun de copil

Deoarece siguranta micutilor dumneavoastra este extrem de importanta, Telcar va pune la dispozitie scaune special concepute pentru copiii de pana la 135 de cm. Aceste scaune sunt compatibile cu orice model de masina ales. Taxa pentru aceasta optiune este de 2 EUR/zi pentru scaunele ce se prind cu centura de siguranta, iar pentru scaunele cu sistem ISOFIX este 4 EUR/zi. Totodata exista si varianta de inaltator pentru sezut la un cost de 1 EUR/zi.

Pachet de iarna

Pe timp de iarna calatoriile se pot transforma in reale provocari din cauza conditiilor meteorologice, asa ca Telcar va asigura siguranta si confort prin intermediul pachetului de iarna. Acest pachet contine toate accesoriile de care aveti nevoie pentru o calatorie fara griji, chiar si pe timpul anotimpului racoros, fiind alcatuit din perii si raclete de indepartat zapada sau gheata de pe masina, lanturi de zapada, lopata si alte lucruri esentiale. Daca optati pentru pachetul de iarna taxa este de  3 EUR/zi, dar nu mai mult de 30 EUR pe inchiriere.

Portbagaj suplimentar (250-700litri)

Nu va faceti griji daca sunteti nevoiti sa renuntati la confortul pasagerilor pentru a face loc bagajelor voluminoase, deoarece cu Telcar aveti posibilitatea de a opta pentru un spatiu de depozitare in plus, astfel incat sa aveti o experienta placuta, fara sacrificii. Taxa pentru portbagajul suplimentar este de  5 EUR/zi (250 litri), 10 EUR/zi (400 litri), 15 EUR/zi (700 litri).

Sofer

Daca aveti nevoie de o calatorie relaxanta, unde nu trebuie sa va preocupati de trafic sau de kilometri  parcursi, Telcar va ofera varianta de a opta pentru un sofer pentru un cost suplimentar de 5 eur/ora.

Navigatie GPS Garmin

In cazul in care vei avea parte de o calatorie mai lunga in tara sau in afara acesteia , in locuri necunoscute, poti opta pentru GPS pentru a fi sigur ca toate hartile sunt valabile si revizute in timp real. Taxa pentru sistemul de navigatie GPS Garmin RO este de 2 EUR/zi, iar pentru GPS Garmin UE 4 EUR/zi.

Taxa relocare

Ne rezervam dreptul de a stabili o taxa de relocare pentru autoturismele care se preiau sau se returneza in localitati diferite. Valoarea taxei variaza in functie de tipul masinii inchiriate si de distanta dintre localitati.

Taxa de preluare sau returnare autoturism pe timpul noptii (20.00-08.00) – 20 EUR.

 

Autoturismul se poate livra cu rezervorul plin, urmand a fi returnat in aceeasi stare. In caz contrar, pentru combustibilul lipsa se percepe un cost suplimentar de 2 EUR/litru.

* toate valorile contin TVA.