(+4) 0733 835 227
Email
Whatsapp
Cost total 0
Garantie 0

Litoralul romanesc

Litoralul romanesc reprezinta tarmul vestic al marii negre si este cea mai vizitata si populara zona din Romania in lunile de vara. Acesta se intinde pe o lungime de 245 de km, de la bratele dunarii care se varsa in mare,  pana la Vama Veche. Tarmul este destul de ondulat si formeaza diferite plaje, golfuri adanci si lagune superbe. Pe parcursul anului, apa este curata si are o culoare albastra intensa.

De- a lungul litoralului  sunt o multime de statiuni  si zone minunate. Exista statiuni care au plaje mai retrase cum ar fii Corbu, Vadu sau Navodari, unde te poti relaxa, lipsindu-te de viata aglomerata sau de muzica cluburilor care se aude pana dimineata. Pe de alta parte, daca vrei sa ai parte de distractii diverse sau esti amator al vietii nocturne, statiuni precum Mamaia sau Vama Veche sunt locul potrivit pentru tine.

Inca din vremea comunista, litoralul romanesc era foarte vizitat si era atractia principala pentru turistii din occident. Dupa revolutie, aceasta zona a continuat sa se modernizeze si sa evolueze  din punct de vedere al infrastructurii si al stilului de viata.

Litoralul se afla in judetul Constanta si este destul de aproape de capitala. Aveti posibilitatea de a ajunge foarte usor pe autostrada soarelui (A2) care lega cele doua orase. Este o distanta de 224 km adica mai putin de 2:30h de mers pe autostrada.

Telcar iti ofera posibilitatea inchirierii masinii ideale pentru o vacanta de neuitat pe malul marii la preturi avantajoase, special concepute pentru astfel de destinatii.

 

Bucura-te de un drum confortabil si descopera litoralul romanesc alaturi de Telcar!