(+4) 0733 835 227
Email
Whatsapp

Intrebari si raspunsuri

Cum pot inchiria o masina de la “telcar rent-a-car”?

Rezervarea si implicit inchirierea unei masini din parcul nostru se poate face atat prin intermediul numerelor de telefon si adresei de email aflate pe pagina de contact cat si prin intermediul formularului de rezervare on-line.

Care este perioada minima de inchiriere a unui autoturism?

Perioada minima pentru care se poate inchiria o masina din flota noastra este de 2 zile (48 ore). Fiecare zi suplimentara se calculeaza ca multiplu de 24 de ore din momentul preluarii autoturismului. Primele patru ore de inchiriere pentru fiecare zi suplimentara sunt gratuite, nefiind contorizate.

Cu cat timp inainte pot face o rezervare?

Rezervarile pot fi facuta chiar si cu un an inainte. De regula, rezervarile se fac in medie cu 5-7 zile inainte.
Este indicat ca rezervarea sa fie facuta cu minimum 24 ore inainte de data preluarii, pentru a nu intampina probleme de natura logistica.
In cazuri exceptionale, rezervarea poate fi facuta chiar si in aceeasi zi, dar cu minimum 4 ore inainte de ora preluarii.

Ce documente sunt necesare pentru a putea inchiria o masina?

In majoritatea cazurilor, pentru a putea inchiria o masina, ai nevoie de un act de identitate (carte de identitate sau pasaport) si un permis de conducere.
Daca inchirierea autoturismului se face de catre o persoana juridica, in plus, sunt necesare o imputernicire din partea companiei si o copie a certificatului de inregistrare a persoanei juridice.

Cum pot face o rezervare on-line pe site-ul “telcar rent-a-car”?

Rezervarea se poate realiza in 4 pasi simpli:- in primul ai posibilitatea de a alege perioada in care doresti sa inchiriezi  masina, datele si orele de preluare, respectiv returnare, precum si localitatea si adresa aferente;

– in cel de-al doilea pas poti opta pentru unul dintre cele peste 40 modele de autoturisme de inchiriat disponibile; in acest pas, poti compara tarifele de inchiriere ale diferitelor masini afisate;

– in al treilea, poti alege echipamente accesorii (scaune pentru copii, sistem de navigatie, lanturi de iarna, internet mobil), produse de asigurare (asigurare standard, asigurare totala cu raspundere zero), diferite optiuni (motor diesel, cutie automata, locuri suplimentare) pentru masina pe care doresti s-o inchiriezi;

– in ultimul, in cazul in care doresti sa finalizezi rezervarea, ai posibilitatea sa introduci datele de contact si de identitate ale conducatorului auto, preferintele privind modul prin care doresti sa fii contactat (email, telefon) si preferintele privind modul de plata (numerar, card bancar sau ordin de plata).

Care este experienta minima la volan, necesara pentru a inchiria o masina?

Pentru a putea inchiria o masina, aveti nevoie de minimum 21 ani impliniti la momentul preluarii autoturismului pe care doriti sa-l inchiriati.
Suplimentar, aveti nevoie de minimum:
– un an de experienta la volan pentru a putea inchiria o masina din clasa mini (masina de oras/city car);
– doi ani de experienta la volan pentru a putea inchiria o masina din clasa mica;
– trei ani de experienta la volan pentru a putea inchiria o masina din clasa compacta;
– patru ani de experienta la volan pentru a putea inchiria o masina din clasa medie;
– cinci ani de experienta la volan pentru a putea inchiria o masina din celelalte clase.

Se poate inchiria o masina fara constituirea unei garantii?

Da, se poate doar in cazul unei perioade de inchiriere mai mari de 4 zile, cu plata unei asigurari suplimentare  si cu plata, in avans, a unui plin de combustibil. Astfel, la momentul returnarii, masina poate fi predata cu rezervorul gol.