(+4) 0733 835 227
Email
Whatsapp
Cost total 0
Garantie 0

Fara plata in avans – gratuit

Experimentează Fără Riscuri: Plătești doar la Preluare cu Telcar Rent-a-Car

La Telcar Rent-a-Car, suntem dedicați să facem experiența de închiriere auto cât mai simplă și convenabilă pentru clienții noștri. Unul dintre avantajele deosebite pe care le oferim este posibilitatea de a face rezervări online fără a plăti taxa de rezervare, avans parțial sau plata integrală în avans. Descoperă beneficiul de a plăti doar la preluare:

  1. Fără Taxe Ascunse: La Telcar, transparența este o prioritate. Fără taxe de rezervare sau avansuri, vei ști întotdeauna exact ce să te aștepți să plătești la momentul preluării mașinii.
  2. Flexibilitate Totală: Rezervând fără plata prealabilă, ai flexibilitatea de a ajusta sau anula rezervarea în funcție de schimbările planurilor tale, fără a te confrunta cu politici stricte de returnare a banilor.
  3. Plătești la Preluare: Întreaga sumă, inclusiv costul închirierii și garanția (returnabilă) sau depozitul, este achitată doar în momentul preluării autoturismului închiriat. Această abordare elimină orice riscuri financiare până în momentul în care te afli efectiv la volan.
  4. Încredere și Siguranță: Plata la preluare oferă un nivel suplimentar de încredere și siguranță pentru clienții noștri. Vei plăti doar după ce ai avut ocazia să inspectezi mașina și să te asiguri că totul este conform așteptărilor tale.

La Telcar, ne străduim să transformăm procesul de închiriere auto într-o experiență plăcută și fără stres. Rezervă acum și plătește doar când te aștepți să conduci!