(+4) 0733 835 227
Email
Whatsapp
Cost total 0
Garantie 0

Inchirieri auto ieftine

Experimentează Călătorii Ieftine și Confortabile cu Telcar Rent-a-Car

Telcar rent-a-car redefinește conceptul de închiriere auto, oferindu-ți autoturisme de calitate la prețuri accesibile. Prin intermediul birourilor noastre de închirieri auto, ai acces la autoturisme ieftine, adaptate nevoilor tale, cu tarife zilnice începând de la doar 11 EUR/zi pentru clasa mini.

Autoturisme de Buzunarul Tău:

Fie că ești în căutarea unei mașini compacte sau a unei opțiuni mai economice, Telcar dispune de o gamă variată de autoturisme de buget. Ne asigurăm că fiecare călător găsește vehiculul potrivit, fără să depășească bugetul stabilit.

Tarife Atractive pe Zi:

Călătorește eficient din punct de vedere financiar cu tarife zilnice competitive. Cu o pornire de la 11 EUR/zi pentru clasele mini, Telcar face închirierea auto accesibilă pentru toată lumea. Te bucuri de confort și libertate la un preț avantajos.

Oferte Speciale în Anumite Perioade:

Profită de ofertele noastre speciale în lunile februarie, martie, octombrie și noiembrie. Aceste perioade aduc tarife reduse pentru închirieri auto, facilitându-ți planurile de călătorie și economisindu-ți bani.

Descoperă Telcar – Alege Călătorii Fără Compromisuri Financiare:

Cu Telcar, călătoriile ieftine nu înseamnă să faci compromisuri. Ai la dispoziție autoturisme fiabile, adaptate bugetului tău, pentru că fiecare călătorie să fie o experiență plăcută și accesibilă. Alege Telcar pentru călătorii fără griji și economisește fără să renunți la calitate!

Daca, totusi, iti doresti sa inchiriezi o masina de la Telcar, desi ai primit o alta oferta, mai buna din punct de vedere financiar, de la un alt furnizor, ne poti trimite detaliile pe adresa de e-mail office@telcar.ro si vom incerca sa gasim o solutie mai buna pentru tine, care sa raspunda cerintelor de buget, fara a afecta, in mod negativ, calitatea serviciilor oferite.